DailyMagazine

איך מכינים צ'ימיצ'ורי?

צ'ימיצ'ורי

מתכון פשוט לרוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי מסורתי

מצרכים:

  • 1 כוס פטרוזיליה 
  • 4 שיני שום
  • 2 כפות עלי אורגנו (או 2 כפיות אורגנו מיובש)
  • 1/2 כוס חומץ יין אדום
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 
  • 1/2 כוס שמן זית איכותי

הוראות הכנה:

  1. מסירים את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים וקוצצים אותם גס ומקלפים את השום.
  2. מוסיפים למעבד מזון את הפטרוזיליה, האורגנו, השום, החומץ, המלח והפלפל. קוצצים הכל קצוץ דק דק.
  3. מעבירים את התערובת לקערה ויוצקים את שמן הזית. מערבבים היטב לאיחוד. 
  4. מכסים את הצ'ימיצ'ורי ונותנים לו לשבת בטמפרטורת החדר למשך שעה לפחות כדי לאפשר לטעמים להתמזג יחדיו. אפשר גם להכניס למקרר אבל לאחר מכן תנו לו לחזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

ניתן להגיש רוטב צ'ימיצ'ורי כרוטב טבילה ללחם או כתוספת לבשרים, בעיקר לסטייק.

בתיאבון!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
עוף בתנור
אוכל
מתכון לעוף בתנור

מתכון לעוף בתנור מתכון פשוט וטעים לעוף צלוי בתנור עם סויה וסילאן מצרכים: 1 עוף שלם 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור לפי הטעם

קרא עוד »