DailyMagazine

מתכון לאסאדו בתנור

אסאדו בתנור

מתכון פשוט וטעים לאסאדו בתנור

מצרכים:

  • 2.5 ק"ג צלעות בקר 
  • 2 בצלים 
  • 4 שיני שום 
  • 2 פלפלים 
  • 1 כוס יין אדום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות פפריקה
  • 2 כפות אורגנו מיובש
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 עלי דפנה

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את הבצל, השום, הפלפלים, הפפריקה, האורגנו, המלח והפלפל.
  3. משפשפים את צלעות הבקר בשמן זית ובתערובת התבלינים, מוודאים שכל הצדדים מרוחים היטב.
  4. בתבנית גדולה מניחים את צלעות הבקר ויוצקים את היין האדום פנימה ומוסיפים את עלי הדפנה.
  5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום או במכסה התנור ההולנדי ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים כ-3-4 שעות, או עד שהבשר רך ונופל מהעצם. 
  6. לאחר שצלעות הבקר מוכנות, מוציאים מהתנור ונותנים להן לנוח כמה דקות לפני ההגשה.

*מגישים את האסאדו עם רוטב צ'ימיצ'ורי בצד.

בתיאבון! שימו לב כי זמני הבישול יכולים להשתנות בהתאם לחיתוך ולגודל צלעות הבקר שלכם.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..