DailyMagazine

איך להכין מרק תירס?

מרק תירס

מתכון פשוט וטעים למרק תירס 

מצרכים:

  • 2 קופסאות שימורים של תירס
  • 4 כוסות מים
  • 1/4 כוס חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מערבבים את גרעיני התירס והמים. מביאים אותו לרתיחה על אש בינונית ונותנים לו להתבשל כ-10 דקות או עד שגרעיני התירס רכים.
  2. מעבירים את האש לנמוכה ומוסיפים את החמאה ומערבבים היטב עד שהיא נמסה ומשתלבת עם המרק תירס.
  3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התאימו את התיבול לפי העדפתכם.
  4. מבשלים את מחית התירס במשך 5 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע הידבקות. ברגע שמרק התירס מגיע למרקם קרמי מכבים את האש.

הערך התזונתי של מרק תירס לפי 100 גרם:

  • קלוריות: 86 קק"ל
  • חלבון: 2.6 גרם
  • שומן: 4.8 גרם
  • פחמימות: 8.6 גרם
  • סיבים: 1.5 גרם
  • סוכר: 2.3 גרם
  • נתרן: 166 מ"ג

שימו לב שערכים אלו משוערים ויכולים להשתנות בהתאם למרכיבים הספציפיים בהם תשתמשו.

שיהיה בתיאבון!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
דג סלמון בתנור
אוכל
מתכון לדג סלמון בתנור

מתכון לדג סלמון בתנור לאוהבי הדג סלמון בתנור, הכנו עבורכם מתכון טעים וקל להכנה שכל אחד ואחת מכם יכול להכין. מתכון לסלמון בתנור (25-30 דק')

קרא עוד »
רמקולים ניידים מומלצים
סקירות והמלצות
3 רמקולים ניידים מומלצים

רמקולים ניידים מומלצים מחפשים רמקול נייד שישדרג כל רגע? הכירו את הרמקולים הניידים המומלצים ביותר שמספקים איכות צליל מדהימה, עמידות וניידות ללא תחרות.  הרמקולים הניידים

קרא עוד »