DailyMagazine

מתכון למרק שמנת פטריות

מרק שמנת פטריות

מתכון קלאסי ופשוט למרק פטריות עם שמנת

מצרכים:

  • 450 גרם פטריות טריות 
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות חמאה 
  • 1 כפית תימין 
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
  • 3 כוסות מים
  • 2 מיכלי שמנת (500 מ"ל)
  • פטרוזיליה טרייה או עירית, לקישוט

הוראות הכנה:

  1. נקו את הפטריות ופרסו אותם לחתיכות דקות.
  2. בסיר גדול ממיסים את החמאה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהם מוכנים, כ-5 דקות. מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
  3. מוסיפים לסיר את הפטריות, התימין, המלח והפלפל. מבשלים כ-10 דקות, או עד שהפטריות משחררות את המיצים והחלו להשחים.
  4. מוסיפים את השמנת והמים בהדרגה תוך כדי ערבוב
  5. מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות עד שהוא מוכן.
  6. לבסוף אפשר להוסיף מעל פטרוזיליה או עירית ליופי.
בתיאבון!
0 0 הצבעות
Article Rating
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
מנזר בהודו
תרבות
3 מנזרים בהודו שכדאי לבקר בהם

מנזרים בהודו ישראלים רבים שסיימו את השירות הצבאי אוהבים לטוס לחופשה בהודו ובצדק. התרבות הייחודית, הקולינריות והטבע שיש בהודו נחשבים מהיפים ביותר בעולם! אם אתם

קרא עוד »