DailyMagazine

מתכון לשיבולת שוער קוואקר

שיבולת שועל (קוואקר)

מתכון פשוט וטעים לדייסת שיבולת שועל (קוואקר) לארוחת הבוקר

מצרכים:

  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 2 כוסות מים או חלב 
  • 1 עד 2 כפות סוכר
  • 1/2 כפית קינמון טחון (לא חובה)
  • 1 תפוח חתוך לקוביות
  • 1/4 כוס אגוזים קצוצים (אגוזי מלך, שקדים או אגוזי פקאן)
  • 1/4 כוס צימוקים או חמוציות מיובשות

הוראות הכנה:

  1. בסיר בינוני מביאים את המים (או החלב) לרתיחה.
  2. מערבבים פנימה את השיבולת שועל ומנמיכים את האש. מבשלים את הקוואקר ודואגים לערבב מדי פעם, משך הבישול  כ-10 דקות בערך.
  3. מוסיפים את הסוכר והקינמון לשיבולת השועל וממשיכים לערבב.
  4. מערבבים פנימה את התפוח וממשיכים לבשל את התערובת עד שהשיבולת שועל מגיעה לרמת הקרמיות הרצויה.
  5. בזמן שהקוואקר מתבשל, שופכים פנימה את האגוזים והחמוציות ומבשלים כדקה שתיים עד שהכל מתאחד היטב.

*אם תרצו טעם שונה, אפשר להחליף את התפוח בבננה ולהוסיף כף חמאת בוטנים או חמאת שקדים. האפשרויות אינסופיות!

בתיאבון!

0 0 הצבעות
Article Rating
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
ספר פתוח
סקירות והמלצות
20 ספרי מתח מומלצים

ספרי מתח מומלצים  אחד הז'אנרים האהובים עליי בספרים הוא מתח. לא פעם יצא לי לקרוא ספרי מתח טובים ולסיים אותם ביום אחד בלבד מיכוון שלא

קרא עוד »