מרק ירקות

מתכון בסיסי למרק ירקות (המתכון מתאים ל6 אנשים בערך)
מצרכים:
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 גזרים
- 2 גבעולי סלרי
- 2 תפוח אדמה
- 3 קישואים
- 1 זוקיני
- 1 כוס שעועית ירוקה
- 1 פלפל חריף
- 1/2 כוס מרק ירקות
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו
- 1 כפית בזיליקום
הוראות הכנה:
- בסיר גדול מחממים השמן זית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והסלרי ומבשלים כ5 דקות בערך.
- מוסיפים לסיר את התפוח האדמה, הקישואים, השעועית, הקישוא והפלפל. מערבבים לאיחוד עם הירקות ומבשלים עוד 5 דקות.
- מערבבים פנימה את המרק ירקות, המלח, הפלפל, אורגנו, בזיליקום ושאר התבלינים הרצויים.
- מביאים את המרק לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את הסיר ונותנים לו להתבשל כ-25-30 דקות, או עד שכל הירקות רכים.
- לאחר שהירקות מבושלים, טועמים מהמרק ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
בתיאבון!
נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.