סלט כרוב לבן

מתכון פשוט לסלט כרוב לבן טעים
מצרכים:
- 1/2 ראש כרוב לבן
- 2 גזרים
- 1 פלפל אדום
- 1/4 כוס מיונז
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 כפית חרדל
- 2 כפיות סוכר
- מלח ופלפל לפי הטעם האישי
- חופן פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
- פורסים את הכרוב והגזר בעזרת מעבד מזון או סכין. חותכים את הפלפל האדום לרצועות דקות.
- בקערה גדולה מערבבים את הכרוב הגזר והפלפל.
- בקערה נפרדת וקטנה יותר מכינים את הרוטב. שופכים את המיונז, החומץ תפוחים, חרדל, סוכר, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב, ואז מערבבים עד שהסלט מצופה היטב.
- הניחו לסלט לשבת במקרר לפחות שעה לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
- רגע לפני ההגשה, מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה על הסלט לתוספת ריענון.
נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.