פשטידת קישואים וגבינות

מתכון לפשטידת קישואים וגבינות, פשוט וטעים במיוחד!
מצרכים:
- 4 קישואים פרוסים דק דק
- 1 בצל קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כפות שמן זית
- 2 ביצים
- גבינת מוצרלה מגורדת (בערך 250 גרם)
- גבינת פרמזן מגורדת ( בערך 200 גרם)
- 3 עלי בזיליקום
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- 1 בצק פאי לא אפוי
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.
- במחבת גדולה מחממים את השמן זית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום והקישואים הפרוסים. מטגנים עד שהקישואים רכים. זה אמור לקחת בערך 10 דקות.
- בקערה גדולה טורפים את הביצים. לאחר מכן, מוסיפים את המוצרלה, הפרמזן, בזיליקום, מלח ופלפל שחור. מערבבים הכל עד שכל החומרים מתאחדים היטב.
- מוסיפים את הקישואים המבושלים, הבצל והשום לתערובת הביצים והגבינה ומערבבים הכל ביחד.
- מניחים את בצק הפאי בתבנית ושופכים את תערובת הקישואים לתוך הבצק.
- אופים בתנור במשך 35-40 דקות, או עד שהפשטידה מתייצבת ומסביב מתחיל להזהיב.
- מניחים לפשטידה להתקרר כמה דקות לפני החיתוך וההגשה.
הערה: ניתן להתאים בקלות את המתכון לפי הטעם האישי. לדוגמה, אפשר להוסיף ירקות אחרים כמו פלפלים או עגבניות. אפשר גם לשחק עם הגבינות; צ'דר או פטה יכולים להיות תחליפים ראויים וטעימים במיוחד.