DailyMagazine

פשטידת קישואים וגבינות

פשטידת קישואים וגבינות

מתכון לפשטידת קישואים וגבינות, פשוט וטעים במיוחד!

מצרכים:

  • 4 קישואים פרוסים דק דק
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 ביצים
  •  גבינת מוצרלה מגורדת (בערך 250 גרם)
  •  גבינת פרמזן מגורדת ( בערך 200 גרם)
  • 3 עלי בזיליקום 
  •  כפית מלח
  •  כפית פלפל שחור
  • 1 בצק פאי לא אפוי

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.
  2. במחבת גדולה מחממים את השמן זית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום והקישואים הפרוסים. מטגנים עד שהקישואים רכים. זה אמור לקחת בערך 10 דקות.
  3. בקערה גדולה טורפים את הביצים. לאחר מכן, מוסיפים את המוצרלה, הפרמזן, בזיליקום, מלח ופלפל שחור. מערבבים הכל עד שכל החומרים מתאחדים היטב.
  4. מוסיפים את הקישואים המבושלים, הבצל והשום לתערובת הביצים והגבינה ומערבבים הכל ביחד.
  5. מניחים את בצק הפאי בתבנית ושופכים את תערובת הקישואים לתוך הבצק.
  6. אופים בתנור במשך 35-40 דקות, או עד שהפשטידה מתייצבת ומסביב מתחיל להזהיב.
  7. מניחים לפשטידה להתקרר כמה דקות לפני החיתוך וההגשה. 

הערה: ניתן להתאים בקלות את המתכון לפי הטעם האישי. לדוגמה, אפשר להוסיף ירקות אחרים כמו פלפלים או עגבניות. אפשר גם לשחק עם הגבינות; צ'דר או פטה יכולים להיות תחליפים ראויים וטעימים במיוחד.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
אולי יעניין אותך?
קבוצת חברים יוצאים לפאב בתל אביב
סקירות והמלצות
ברים מומלצים בתל אביב

ברים מומלצים בתל אביב אין כמו לסיים את היום בתל אביב עם בירה קרה ואווירה מדויקת. מחפשים את הברים הכי שווים בעיר? קבלו את הרשימה המובחרת של הפאבים הכי טובים בת"א! בתור בליין לשעבר שחגג בעשרות ברים בתל אביב, אני מכיר מקרוב את תחושת התסכול כשמחפשים מקום פנוי בבר טוב בערבי

קרא עוד »
קינואה אדומה בצלחת
אוכל
מתכון לקינואה אדומה

קינואה אדומה הנה מתכון פשוט וטעים  לקינואה אדומה מצרכים: 1 כוס קינואה אדומה 2 כוסות מים  1/2 כפית מלח 1 כף שמן זית 2 שיני שום, קצוצות 1 בצל קטן קצוץ דק דק הוראות הכנה: שטפו את הקינואה במים קרים כדי להסיר את הלכלוך הטבעי. מחממים את השמן זית בסיר

קרא עוד »
אסאדו בתנור
אוכל
מתכון לאסאדו בתנור

מתכון לאסאדו בתנור מתכון פשוט וטעים לאסאדו בתנור מצרכים: 2.5 ק"ג צלעות בקר  2 בצלים  4 שיני שום  2 פלפלים  1 כוס יין אדום 1/4 כוס שמן זית 2 כפות פפריקה 2 כפות אורגנו מיובש מלח ופלפל שחור לפי הטעם 2 עלי דפנה הוראות הכנה: מחממים את התנור ל-150 מעלות. מערבבים

קרא עוד »
0
Would love your thoughts, please comment.x