DailyMagazine

פשטידת קישואים וגבינות

פשטידת קישואים וגבינות

מתכון לפשטידת קישואים וגבינות, פשוט וטעים במיוחד!

מצרכים:

  • 4 קישואים פרוסים דק דק
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 ביצים
  •  גבינת מוצרלה מגורדת (בערך 250 גרם)
  •  גבינת פרמזן מגורדת ( בערך 200 גרם)
  • 3 עלי בזיליקום 
  •  כפית מלח
  •  כפית פלפל שחור
  • 1 בצק פאי לא אפוי

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.
  2. במחבת גדולה מחממים את השמן זית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום והקישואים הפרוסים. מטגנים עד שהקישואים רכים. זה אמור לקחת בערך 10 דקות.
  3. בקערה גדולה טורפים את הביצים. לאחר מכן, מוסיפים את המוצרלה, הפרמזן, בזיליקום, מלח ופלפל שחור. מערבבים הכל עד שכל החומרים מתאחדים היטב.
  4. מוסיפים את הקישואים המבושלים, הבצל והשום לתערובת הביצים והגבינה ומערבבים הכל ביחד.
  5. מניחים את בצק הפאי בתבנית ושופכים את תערובת הקישואים לתוך הבצק.
  6. אופים בתנור במשך 35-40 דקות, או עד שהפשטידה מתייצבת ומסביב מתחיל להזהיב.
  7. מניחים לפשטידה להתקרר כמה דקות לפני החיתוך וההגשה. 

הערה: ניתן להתאים בקלות את המתכון לפי הטעם האישי. לדוגמה, אפשר להוסיף ירקות אחרים כמו פלפלים או עגבניות. אפשר גם לשחק עם הגבינות; צ'דר או פטה יכולים להיות תחליפים ראויים וטעימים במיוחד.

0 0 הצבעות
Article Rating
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
זוע צעיר מתחבק בדירה
כלכלה ופיננסים
מדריך משכנתא לזוגות צעירים

מדריך ללקיחת משכנתא לזוגות צעירים רכישת בית ראשון יכולה להיות חוויה מרגשת ומטלטלת בו זמנית, במיוחד עבור זוגות צעירים. ישנם גורמים רבים שצריך לקחת בחשבון

קרא עוד »