DailyMagazine

דג אמנון בתנור

דג אמנון בתנור

מתכון פשוט וטעים לפילה אמנון בתנור

מצרכים:

  • 4 פילה אמנון
  • מלח ופלפל לפי הטעם האישי
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. שוטפים את הפילה אמנון במים קרים ומייבשים אותם עם נייר סופג או מניחים על מגבת נקייה.
  3. מסדרים את הפילטים בתבנית אפייה. 
  4. מתבלים את שני הצדדים של הדגים במלח ופלפל.
  5. בקערה קטנה מערבבים יחד את השום ,השמן והמיץ לימון.
  6. יוצקים את התערובת הזו על האמנון, מוודאים שהפילטים מצופים בצורה אחידה.
  7. מכניסים את התבנית אפייה לתנור ואופים כ-10-12 דקות, או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. זמן הבישול המדויק יהיה תלוי בעובי הפילטים.
  8. מוציאים מהתנור, מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים.
  9. המתכון הזה עובד נהדר עם תוספת של ירקות מאודים בתנור, אורז או סלט טרי.

בתיאבון!

0 0 הצבעות
Article Rating
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
פשטידת קישואים וגבינות
אוכל
פשטידת קישואים וגבינות

פשטידת קישואים וגבינות מתכון לפשטידת קישואים וגבינות, פשוט וטעים במיוחד! מצרכים: 4 קישואים פרוסים דק דק 1 בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצות 2 כפות

קרא עוד »
ריבת תאנים מושלם
אוכל
מתכון לריבת תאנים

מתכון טעים לריבת תאנים ריבת תאנים הוא אחד הממרחים הכי אהובים עליי מהילדות. אמא שלי הייתה מכינה ריבת תאנים כל חורף, והטעם של זה פשוט

קרא עוד »