DailyMagazine

מרק אפונה

מרק אפונה

מתכון פשוט וטעים למרק אפונה

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 גזר גדול קלוף וקצוץ
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • 2 כוסות אפונה יבשה
  • 1 כפית טימין 
  • מלח ופלפל 
  • 6 כוסות מים בערך

הוראות הכנה:

  1. מחממים את השמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
  2. מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והסלרי. מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ-5 דקות בערך.
  3. מוסיפים לסיר את האפונה היבשה,התימין, המלח, הפלפל והמים.
  4. מבשלים כ-2 דק' בערך את הכל ביחד ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את הסיר ונותנים לזה להתבשל. מבשלים עד שהאפונה הופכה לרכה, מה שלרוב לוקח בין 60-90 דקות.

שיהיה בתיאבון!

0 0 הצבעות
Article Rating
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..