logo-no-background

DailyMagazine

סלט עגבניות שרי ובזיליקום

סלט עגבניות שרי ובזיליקום

מתכון פשוט טעים ומרענן לסלט עגבניות שרי ובזיליקום שכל אחד יכול להכין לבד בבית 

מצרכים:

  • 2 כוסות עגבניות שרי 
  • 1 כוס עלי בזיליקום 
  • 3 כפות שמן זית 
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • מלח ופלפל לפי הטעם האישי
  • 1/2 כוס כדורי מוצרלה (לא חובה)
  •  בצל 1 סגול פרוס דק (לא חובה אך מומלץ)

הוראות הכנה:

  1. שוטפים את השרי והבזיליקום במים קרים ומייבשים אותם בעזרת מגבת מטבח נקייה או נייר סופג.
  2. אם אתם משתמשים במוצרלה ובצל סגול, את כדורי המוצרלה פורסים לשניים ואת הבצל פורסים לחתיכות קטנות.
  3. בקערת סלט גדולה מערבבים את העגבניות שרי, הבזיליקום, המוצרלה והבצל.
  4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים ביחד את השמן זית, החומץ, המלח והפלפל להכנת הרוטב לסלט.
  5. מטפטפים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות הכל ביחד.
  6. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

הערה: הגישו את הסלט או כסו אותו והניחו לו לשבת במקרר למשך שעה כדי לתת לטעמים להתמזג.

שיהיה בתיאבון!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?