עוגיות נוטלה
מתכון לעוגיות נוטלה עם שוקולד צ'יפס, קל להכנה וטעים במיוחד!
מצרכים:
- 5 כפות נוטלה (בערך 150 גרם)
- 5 כפות קמח
- ביצה 1
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס (לא חובה אבל מוסיף לטעם)
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים את הנוטלה והביצה בקערה עד שהם מתאחדים היטב ומתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח לתערובת הנוטלה ולאחר מכן גם את השוקולד צ'יפס ומערבבים הכל ביחד עד שהקמח נטמע במלואו ונוצר מרקם דמוי בצק.
- מעצבים את העוגיות בסגנון שאתם רוצים ומניחים אותם על התבנית אפייה ומשאירים מעט מרווח ביניהם כדי שלא ידבקו בזמן האפייה.
- מכניסים את העוגיות שהכנתם לתנור ואופים במשך 8-10 דקות, או עד ששולי העוגיות מתחילים להזהיב. היזהרו לא לאפות יתר על המידה, עוגיות נוטלה יכולות להתייבש אם הם נאפות זמן רב מדי.
- מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר על התבנית למספר דקות.
בתיאבון!