פסטה עם נקניקיות
מתכון פשוט וטעים לספגטי עם נקניקיות
מצרכים:
- שקית פסטה האהובה עליכם (פנה, ספגטי, פוסילי וכו')
- 4 נקניקיות (אפשר גם להשתמש בנקניקיות חריפות אם אתם מעדיפים)
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 קופסת עגבניות מרוסקות
- 1 כפית בזיליקום
- 1 כפית אורגנו
- מלח ופלפל לפי הטעם האישי
הוראות הכנה:
- מרתיחים סיר גדול עם מים. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה (בערך 15 דק' במים רותחים) מסננים את הפסטה ומניחים אותה בצד.
- בזמן שהפסטה מתבשלת, לוקחים מחבת ומחממים את השמן זית על אש בינונית. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 10 דקות. מוציאים את הנקניקיות מהמחבת ופורסים אותן לחתיכות בגודל ביס.
- לאותה מחבת מוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהוא מוכן, כ-5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה בערך.
- מוסיפים למחבת את הרסק עגבניות והאורגנו. מערבבים הכל ביחד ונותנים לזה להתבשל כ-10 דקות כדי לתת לטעמים להתמזג.
- מוסיפים את הנקניקיות הפרוסות בחזרה למחבת. מערבבים הכל ביחד וממשיכים לבשל עוד כמה דקות ומתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים הכל יחד עד שהפסטה מלאה כולה ברוטב.
שיהיה בתיאבון!
נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.