logo-no-background

DailyMagazine

פסטה עם נקניקיות

פסטה עם נקניקיות ברוטב עגבניות

מתכון פשוט וטעים לספגטי עם נקניקיות

מצרכים:

  • שקית פסטה האהובה עליכם (פנה, ספגטי, פוסילי וכו’)
  • 4 נקניקיות (אפשר גם להשתמש בנקניקיות חריפות אם אתם מעדיפים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות
  • 1 כפית בזיליקום 
  • 1 כפית אורגנו 
  • מלח ופלפל לפי הטעם האישי

הוראות הכנה:

  1. מרתיחים סיר גדול עם מים. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה (בערך 15 דק’ במים רותחים) מסננים את הפסטה ומניחים אותה בצד.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת, לוקחים מחבת ומחממים את השמן זית על אש בינונית. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 10 דקות. מוציאים את הנקניקיות מהמחבת ופורסים אותן לחתיכות בגודל ביס. 
  3. לאותה מחבת מוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהוא מוכן, כ-5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה בערך.
  4. מוסיפים למחבת את הרסק עגבניות והאורגנו. מערבבים הכל ביחד ונותנים לזה להתבשל כ-10 דקות כדי לתת לטעמים להתמזג.
  5. מוסיפים את הנקניקיות הפרוסות בחזרה למחבת. מערבבים הכל ביחד וממשיכים לבשל עוד כמה דקות ומתבלים במלח ופלפל.
  6. מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים הכל יחד עד שהפסטה מלאה כולה ברוטב.

שיהיה בתיאבון!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?