סלט תפוחי אדמה במיונז
מתכון פשוט וטעים להכנת סלט תפוחי אדמה עם מיונז
מצרכים:
- 5 תפוחי אדמה
- 4 כפות מיונז
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 כף חרדל צהוב
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- פטרוזיליה קצוץ (לקישוט)
הוראות הכנה:
- התחל בשטיפה יסודית של תפוחי האדמה. אם אתה מעדיף, אתה יכול לקלף את תפוחי האדמה.
- חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות בגודל ביס.
- מניחים את תפוחי האדמה הקצוצים בסיר גדול, מוסיפים מספיק מים לכיסוי תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
- לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ונותנים לתפוחי אדמה להתבשל עד שהם רכים במזלג, מה שאמור לקחת כ-10-15 דקות בערך. היזהר לא לבשל יתר על המידה, כי אתה לא רוצה שהם יהיו רכים מדי או עיסתיים.
- בזמן שתפוחי האדמה רותחים, מכינים את הרוטב. בקערה קטנה מערבבים את המיונז, החומץ והחרדל. מערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה.
- מסננים את תפוחי האדמה היטב ונותנים להם להתקרר.
- לאחר שהתקררו, שמים את תפוחי האדמה בקערה גדולה. מוסיפים את הסלט.
- יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה והירקות, ואז מערבבים בעדינות את הכל יחד.
- מתבלים במלח ופלפל, ואז מערבבים שוב.
- מכסים את הקערה ומקררים את סלט תפוחי האדמה לפחות שעתיים לפני ההגשה. זה יאפשר לטעמים להתמזג יחד.
בתיאבון!
נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.