logo-no-background

DailyMagazine

רוטב רוזה לפסטה

רוטב רוזה לפסטה

מתכון פשוט וטעים לרוטב רוזה עם גבינה לפסטה

מצרכים:

  • 2 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות
  • מיכל שמנת מתוקה או שמנת בישול
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 בצלים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס יין רוזה יבש
  • 1/2 כפית פלפל אדום (לא חובה, לקצת חום)
  • מלח ופלפל לפי הטעם האישי
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורד
  • בזיליקום ופטרוזיליה קצוץ דק

הוראות הכנה:

  1. מחממים את השמן זית על אש בינונית בסיר גדול.
  2. מוסיפים את הבצל למחבת ומחכים ומבשלים בערך כ-3-5 דקות.
  3. מוסיפים את השום הטחון למחבת ומבשלים עוד דקה.
  4. שופכים את היין למחבת ונותנים לו להתבשל כ-2-3 דקות.
  5. מוסיפים למחבת את העגבניות המרוסקות, המלח, הפלפל והפלפל האדום (אם רוצים). מערבבים היטב עד שהכל נהיה אחיד ומניחים לרוטב להתבשל במשך 10-15 דקות. 
  6. מנמיכים את האש ושופכים את השמנת ומערבבים. נותנים לרוטב להתבשל עוד 5 דקות.
  7. לבסוף, מוסיפים למחבת את גבינת הפרמזן, הבזיליקום והפטרוזיליה. מערבבים היטב עד שהגבינה נמסה ומשתלבת היטב ברוטב.

בתיאבון

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

קרם ברולה טעים
קרם ברולה

מתכון לקרם ברולה מתכון פשוט וטעים לקרם ברולה מצרכים: 2 פחיות שמנת מתוקה 2 כפיות תמצית וניל 6 חלמונים גדולים 1 כוס סוכר  הוראות הכנה:

קרא עוד »