logo-no-background

DailyMagazine

דג אמנון בתנור

דג אמנון בתנור

מתכון פשוט וטעים לפילה אמנון בתנור

מצרכים:

  • 4 פילה אמנון
  • מלח ופלפל לפי הטעם האישי
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. שוטפים את הפילה אמנון במים קרים ומייבשים אותם עם נייר סופג או מניחים על מגבת נקייה.
  3. מסדרים את הפילטים בתבנית אפייה. 
  4. מתבלים את שני הצדדים של הדגים במלח ופלפל.
  5. בקערה קטנה מערבבים יחד את השום ,השמן והמיץ לימון.
  6. יוצקים את התערובת הזו על האמנון, מוודאים שהפילטים מצופים בצורה אחידה.
  7. מכניסים את התבנית אפייה לתנור ואופים כ-10-12 דקות, או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. זמן הבישול המדויק יהיה תלוי בעובי הפילטים.
  8. מוציאים מהתנור, מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים.
  9. המתכון הזה עובד נהדר עם תוספת של ירקות מאודים בתנור, אורז או סלט טרי.

בתיאבון!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

סרטים תיעודיים בנטפליקס
סרטים תיעודיים מומלצים

סרטים תיעודיים טובים  מחפשים סרטים דוקומנטריים מומלצים? הנה כמה מהסרטים הטובים ביותר.. סרטים תיעודיים הם דרך מצוינת לראות את העולם מנקודת מבט חדשה. דוקומנטריים טובים

קרא עוד »
מלא אפליקציות ואתרי הכרויות מומלצים
אתרי הכרויות מומלצים

אתרי הכרויות מומלצים אין ספק שעולם הדייטים וההכרויות עובר שינוי גדול. אם פעם גברים היו מתחילים עם בחורות ברחוב היום הכל עבר לאתרי הכרויות. אם

קרא עוד »