קציצות בשר הודו מטוגנות
מתכון לקציצות בשר הודו של השפית שמיר
אין על קציצות בשר הודו של אמא, זה המתכון המושלם לקציצות הודו טעימות ובריאות במיוחד שאי אפשר שלא להתאהב.
מצרכים:
- 1 קילו בשר חזה הודו טחון
- 1 פרסה
- 1 בצל
- 7 שיני שום
- מלח ופלפל לפי הטעם האישי
- 4 כפות קוואקר
- 2 ביצים
הוראות הכנה:
1.לחתוך את הפרסה והבצל לקוביות ולטגן אותם עם 2 כפות שמן עד שזה מוכן.
2.לשים את הבשר טחון בקערה ולהוסיף את הביצים, הקוואקר, לקטוש בפנים את השום, להוסיף מלח ופלפל וגם את הפרסה והבצל המטוגן לקערה. לערבב הכל ביחד ולתת לו לנוח 10 דקות.
3.להכין מהתערובת קציצות ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן. שהקציצה נהיית שחומה היא מוכנה, לוקח לקציצות בערך 5 דקות על כל צד.
4. לאכול ולהנות 🙂
הערך התזונתי של הקציצות הודו מבושלות ל- 100 גרם
- קלוריות: ~116.5 קק"ל
- חלבון: ~22.7 גרם
- שומן: ~1.45 גרם
- פחמימות: ~2.46 גרם
מדובר בהערכות בלבד והערך התזונתי של הקציצות בשר עשוי להשתנות בהתאם לסוג הבישול ולשאר המצרכים.
שיהיה בתיאבון!