DailyMagazine

איך להכין מרק תירס?

מרק תירס

מתכון פשוט וטעים למרק תירס 

מצרכים:

  • 2 קופסאות שימורים של תירס
  • 4 כוסות מים
  • 1/4 כוס חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מערבבים את גרעיני התירס והמים. מביאים אותו לרתיחה על אש בינונית ונותנים לו להתבשל כ-10 דקות או עד שגרעיני התירס רכים.
  2. מעבירים את האש לנמוכה ומוסיפים את החמאה ומערבבים היטב עד שהיא נמסה ומשתלבת עם המרק תירס.
  3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התאימו את התיבול לפי העדפתכם.
  4. מבשלים את מחית התירס במשך 5 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע הידבקות. ברגע שמרק התירס מגיע למרקם קרמי מכבים את האש.

הערך התזונתי של מרק תירס לפי 100 גרם:

  • קלוריות: 86 קק"ל
  • חלבון: 2.6 גרם
  • שומן: 4.8 גרם
  • פחמימות: 8.6 גרם
  • סיבים: 1.5 גרם
  • סוכר: 2.3 גרם
  • נתרן: 166 מ"ג

שימו לב שערכים אלו משוערים ויכולים להשתנות בהתאם למרכיבים הספציפיים בהם תשתמשו.

שיהיה בתיאבון!

0 0 הצבעות
Article Rating
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
קריפטו
מטבע – Aptos

APTOS – מטבע APT מהפכת הבלוקצ’יין הבאה או סתם הייפ זמני? תדמיין עולם שבו אתה יכול לשלוח כסף או לבנות אפליקציות בלי לחכות דקות, בלי

קרא עוד »