logo-no-background

DailyMagazine

מתכון לאסאדו בתנור

אסאדו בתנור

מתכון פשוט וטעים לאסאדו בתנור

מצרכים:

  • 2.5 ק”ג צלעות בקר 
  • 2 בצלים 
  • 4 שיני שום 
  • 2 פלפלים 
  • 1 כוס יין אדום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות פפריקה
  • 2 כפות אורגנו מיובש
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 עלי דפנה

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את הבצל, השום, הפלפלים, הפפריקה, האורגנו, המלח והפלפל.
  3. משפשפים את צלעות הבקר בשמן זית ובתערובת התבלינים, מוודאים שכל הצדדים מרוחים היטב.
  4. בתבנית גדולה מניחים את צלעות הבקר ויוצקים את היין האדום פנימה ומוסיפים את עלי הדפנה.
  5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום או במכסה התנור ההולנדי ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים כ-3-4 שעות, או עד שהבשר רך ונופל מהעצם. 
  6. לאחר שצלעות הבקר מוכנות, מוציאים מהתנור ונותנים להן לנוח כמה דקות לפני ההגשה.

*מגישים את האסאדו עם רוטב צ’ימיצ’ורי בצד.

בתיאבון! שימו לב כי זמני הבישול יכולים להשתנות בהתאם לחיתוך ולגודל צלעות הבקר שלכם.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

תאמין בעצמך
איך להצליח בחיים?

איך להצליח בחיים? בתהליך ההתפתחות האישית שלי הבנתי שאחד הדברים החשובים ביותר להצלחה בחיים הוא שינוי תפיסתי ובעיקר פסיכולוגי. בפוסט זה אשתף אתכם מהניסיון שצברתי

קרא עוד »
מלא כריות שינה נוחות
4 כריות שינה מומלצות

כריות שינה מומלצות  רוצים להתפנק על כרית טובה? הנה הכריות שינה הכי נוחות שיגרמו לכם לישון יותר טוב בלילה. אחרי כל הלחץ והסטרס שאנו חווים

קרא עוד »