logo-no-background

DailyMagazine

איך להכין מרק תירס?

מרק תירס

מתכון פשוט וטעים למרק תירס 

מצרכים:

  • 2 קופסאות שימורים של תירס
  • 4 כוסות מים
  • 1/4 כוס חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מערבבים את גרעיני התירס והמים. מביאים אותו לרתיחה על אש בינונית ונותנים לו להתבשל כ-10 דקות או עד שגרעיני התירס רכים.
  2. מעבירים את האש לנמוכה ומוסיפים את החמאה ומערבבים היטב עד שהיא נמסה ומשתלבת עם המרק תירס.
  3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התאימו את התיבול לפי העדפתכם.
  4. מבשלים את מחית התירס במשך 5 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע הידבקות. ברגע שמרק התירס מגיע למרקם קרמי מכבים את האש.

הערך התזונתי של מרק תירס לפי 100 גרם:

  • קלוריות: 86 קק”ל
  • חלבון: 2.6 גרם
  • שומן: 4.8 גרם
  • פחמימות: 8.6 גרם
  • סיבים: 1.5 גרם
  • סוכר: 2.3 גרם
  • נתרן: 166 מ”ג

שימו לב שערכים אלו משוערים ויכולים להשתנות בהתאם למרכיבים הספציפיים בהם תשתמשו.

שיהיה בתיאבון!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

פסטה עם נקניקיות ברוטב עגבניות
פסטה עם נקניקיות

פסטה עם נקניקיות מתכון פשוט וטעים לספגטי עם נקניקיות מצרכים: שקית פסטה האהובה עליכם (פנה, ספגטי, פוסילי וכו’) 4 נקניקיות (אפשר גם להשתמש בנקניקיות חריפות

קרא עוד »