פיצה פיתה
מתכון לפיצה פיצה בתנור
מצרכים:
- 4 חצאי פיתות (2 פיתות)
- רוטב פיצה או קטשופ
- 2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
- תוספות הפיצה האהובות עליכם (לדוגמה, פלפל חריף פרוס, פטריות, זיתים, תירס, טונה, פפרוני וכו')
- שמן זית (לא חובה)
- מלח, פלפל ואורגנו מיובש (לא חובה)
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- מניחים את הפיתוח על תבנית אפייה.
- מורחים שכבה של רוטב על כל הפיתה, ומשאירים גבול קטן מסביב לקצוות ל"קרום".
- מפזרים על כל הפיתה שכבה של גבינת מוצרלה מגורדת מעל הרוטב.
- עכשיו הגיע הזמן לתוספות שלך. חלקו את התוספות באופן שווה על גבי הגבינה על כל פיתה.
- מטפטפים מעט שמן זית על התוספות, אם תרצו. לאחר מכן, פזרו מעט מלח, פלפל ועשבי תיבול יבשים מעל לתוספת טעם.
- אופים את הפיצות בתנור שחומם מראש כ-10-15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, ושולי הפיתה זהובים מעט.
- מניחים לפיצות להתקרר כמה דקות לפני שפורסים ומגישים.
- תהנה מפיצה פיתה תוצרת בית!
*החלק הטוב ביותר בהכנת פיצה ביתית משלך הוא שאתה יכול להתאים אותה לטעמך. אל תפחד להתנסות עם רטבים מוזרים, גבינות או תוספות ייחודיות כדי להפוך את זה לטעים יותר.