פיצה פיתה
מתכון לפיצה פיצה בתנור
מצרכים:
- 4 חצאי פיתות (2 פיתות)
- רוטב פיצה או קטשופ
- 2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
- תוספות הפיצה האהובות עליכם (לדוגמה, פלפל חריף פרוס, פטריות, זיתים, תירס, טונה, פפרוני וכו')
- שמן זית (לא חובה)
- מלח, פלפל ואורגנו מיובש (לא חובה)
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- מניחים את הפיתוח על תבנית אפייה.
- מורחים שכבה של רוטב על כל הפיתה, ומשאירים גבול קטן מסביב לקצוות ל"קרום".
- מפזרים על כל הפיתה שכבה של גבינת מוצרלה מגורדת מעל הרוטב.
- עכשיו הגיע הזמן לתוספות שלך. חלקו את התוספות באופן שווה על גבי הגבינה על כל פיתה.
- מטפטפים מעט שמן זית על התוספות, אם תרצו. לאחר מכן, פזרו מעט מלח, פלפל ועשבי תיבול יבשים מעל לתוספת טעם.
- אופים את הפיצות בתנור שחומם מראש כ-10-15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, ושולי הפיתה זהובים מעט.
- מניחים לפיצות להתקרר כמה דקות לפני שפורסים ומגישים.
- תהנה מפיצה פיתה תוצרת בית!
*החלק הטוב ביותר בהכנת פיצה ביתית משלך הוא שאתה יכול להתאים אותה לטעמך. אל תפחד להתנסות עם רטבים מוזרים, גבינות או תוספות ייחודיות כדי להפוך את זה לטעים יותר.
נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.