logo-no-background

DailyMagazine

תפוחי אדמה ובטטה בתנור

תפוחה אדמה ובטטה טעימים במיוחד

מתכון פשוט וטעים לתפוחי אדמה ובטטה צלויים בתנור

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה 
  • 4 בטטות 
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית רוזמרין או טימין (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 
  2. שוטפים היטב את תפוחי האדמה והבטטה כדי להסיר לכלוך. אפשר לקלף את הקליפה אם אתם לא אוהבים, אבל תדעו שהיא מוסיפה סיבים וחומרים מזינים נוספים, לבחירתכם.
  3. חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לקוביות קטנות בגודל ביס. נסו שהן יהיו אחידות בגודלן כדי שיתבשלו בצורה אחידה.
  4. מניחים את תפוחי האדמה והבטטה בקערה גדולה. מוסיפים את השמן זית, המלח, הפלפל, אבקת שום ועשבי תיבול ומערבבים הכל ביחד.
  5. לאחר מכן פורסים את תפוחי האדמה והבטטה על תבנית האפייה.
  6. צולים את תפוחי האדמה והבטטה בתנור במשך כ-30-40 דקות, או עד שהם נהיים רכים זהובים ופריכים. באמצע הבישול, ערבבו היטב כדי להבטיח צלייה אחידה.
  7. בדוק את מידת העשייה עם מזלג. אם זה עובר בקלות, תפוחי האדמה מוכנים.

בתיאבון!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

ציצי גדול
סובלת מציצי גדול?

סובלת מציצי גדול? הנה כל מה שאת צריכה לדעת ציצי אחד גדול ואחד קטן? זה נורמלי לחלוטין ונפוץ מאוד שלנשים יש שדיים שונים במקצת זה

קרא עוד »
עוגת לוטוס
מתכון לעוגת לוטוס

מתכון לעוגת לוטוס מתכון טעים לעוגת לוטוס עם פיצפוצים מעל מצרכים: לעוגה: 2 כוסות קמח  1 1/2 כוסות סוכר  1/2 כוס חמאה 1 כוס חלב

קרא עוד »
פסטה עם נקניקיות ברוטב עגבניות
פסטה עם נקניקיות

פסטה עם נקניקיות מתכון פשוט וטעים לספגטי עם נקניקיות מצרכים: שקית פסטה האהובה עליכם (פנה, ספגטי, פוסילי וכו’) 4 נקניקיות (אפשר גם להשתמש בנקניקיות חריפות

קרא עוד »