סופלה שוקולד

מתכון פשוט וטעים לסופלה שוקולד
סופלה שוקולד הוא אחד הקינוחים האהובים עליי, הנה מתכון טעים במיוחד לסופלה שכל אחד יכול להכין לבד בבית.
מצרכים:
- 1/3 כוס סוכר
- חבילת שוקולד שאתם אוהבים
- 3 חלמונים גדולים בטמפרטורת החדר
- 3 חלבוני ביצה גדולים
- 2 כפות חמאה מומסות
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר קטן.
- בזמן שהשוקולד נמס, הפרידו את הביצים לשתי קערות – חלמונים באחת, חלבונים בשנייה. מערבבים את החלמונים לתוך השוקולד המומס.
- בקערה השנייה מקציפים את החלבונים והחמאה עד לקבלת קצף, ואז מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
- קח 1/3 מתערובת חלבון הביצה שלך וערבב אותו עם השוקולד.
- שופכים פנימה בעדינות את יתרת החלבונים, מקפידים לא לרוקן את התערובת יותר מדי. רוצים לשמור כמה שיותר אוויר בחלבוני הביצים, כי זה מה שנותן לסופלה את התפיחה שלו.
- יוצקים את התערובת הסופית לתבנית סופלה משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש.
- אופים כ-15-20 דקות. הסופלה צריך לתפוח והחלק העליון צריך להיות אחיד, אבל המרכז עדיין צריך להיות קצת רוטט.
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
בתיאבון!
נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.