logo-no-background

DailyMagazine

סלט כרוב לבן

סלט כרוב לבן

מתכון פשוט לסלט כרוב לבן טעים

מצרכים:

  • 1/2 ראש כרוב לבן
  • 2 גזרים 
  • 1 פלפל אדום
  • 1/4 כוס מיונז
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1 כפית חרדל 
  • 2 כפיות סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם האישי
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  1. פורסים את הכרוב והגזר בעזרת מעבד מזון או סכין. חותכים את הפלפל האדום לרצועות דקות.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הכרוב הגזר והפלפל.
  3. בקערה נפרדת וקטנה יותר מכינים את הרוטב. שופכים את המיונז, החומץ תפוחים, חרדל, סוכר, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  4. יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב, ואז מערבבים עד שהסלט מצופה היטב.
  5. הניחו לסלט לשבת במקרר לפחות שעה לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג. 
  6. רגע לפני ההגשה, מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה על הסלט לתוספת ריענון.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

חוף ים מדהים ביופיו
החופים הכי יפים בעולם

החופים הכי יפים בעולם יש הרבה חופים יפים ברחבי העולם, ומה שהופך חוף ל”הכי יפה” יכול להשתנות מאוד בהתאם להעדפות האישיות. עם זאת, ישנם כמה חופים

קרא עוד »