סלט כרוב לבן
מתכון פשוט לסלט כרוב לבן טעים
מצרכים:
- 1/2 ראש כרוב לבן
- 2 גזרים
- 1 פלפל אדום
- 1/4 כוס מיונז
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 כפית חרדל
- 2 כפיות סוכר
- מלח ופלפל לפי הטעם האישי
- חופן פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
- פורסים את הכרוב והגזר בעזרת מעבד מזון או סכין. חותכים את הפלפל האדום לרצועות דקות.
- בקערה גדולה מערבבים את הכרוב הגזר והפלפל.
- בקערה נפרדת וקטנה יותר מכינים את הרוטב. שופכים את המיונז, החומץ תפוחים, חרדל, סוכר, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב, ואז מערבבים עד שהסלט מצופה היטב.
- הניחו לסלט לשבת במקרר לפחות שעה לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
- רגע לפני ההגשה, מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה על הסלט לתוספת ריענון.