DailyMagazine

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות וטעימות במיוחד

הנה מתכון פשוט לקציצות תפוחי אדמה מטוגנים וטעימים במיוחד

מצרכים:

  • 5-6 תפוחי אדמה 
  • 1 בצל 
  • 2 ביצים 
  • 1/2 כוס קמח 
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה והבצל ומגררים את זה בפומפייה לקערה גדולה.
  2. טורפים את הביצים בקערה נפרדת ואז מוסיפים אותן לתפוחי האדמה והבצל יחד עם הקמח, המלח והפלפל. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב.
  3. במחבת גדולה, מחממים כ-1/4 גובה שמן עמוק על אש בינונית-גבוהה.
  4. יוצקים מהתערובת תפוחי אדמה לביבות, משטחים אותה בידיים ומוסיפים לשמן החם. 
  5. מטגנים את הלביבות עד שהן מזהיבות ופריכות בתחתיתן, כ-3-4 דקות, לאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני עד שהלביבות מוכנות.
  6. מניחים את הלביבות המוכנות על נייר סופג ושומרים אותן חמימות בתנור נמוך בזמן שמטגנים את השאר.

בתיאבון!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
בן אדם סובל מאף סתום
בריאות
איך לפתוח אף סתום?

איך לפתוח אף סתום? אחד הדברים הכי מציקים שיש זה אף סתום. התמודדות עם אף סתום יכולה להיות ממש מתסכלת ולא נעימה. זה עשוי להיגרם

קרא עוד »