לביבות תפוחי אדמה מטוגנות
הנה מתכון פשוט לקציצות תפוחי אדמה מטוגנים וטעימים במיוחד
מצרכים:
- 5-6 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קמח
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
- מקלפים את תפוחי האדמה והבצל ומגררים את זה בפומפייה לקערה גדולה.
- טורפים את הביצים בקערה נפרדת ואז מוסיפים אותן לתפוחי האדמה והבצל יחד עם הקמח, המלח והפלפל. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב.
- במחבת גדולה, מחממים כ-1/4 גובה שמן עמוק על אש בינונית-גבוהה.
- יוצקים מהתערובת תפוחי אדמה לביבות, משטחים אותה בידיים ומוסיפים לשמן החם.
- מטגנים את הלביבות עד שהן מזהיבות ופריכות בתחתיתן, כ-3-4 דקות, לאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני עד שהלביבות מוכנות.
- מניחים את הלביבות המוכנות על נייר סופג ושומרים אותן חמימות בתנור נמוך בזמן שמטגנים את השאר.
בתיאבון!
נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.