logo-no-background

DailyMagazine

צלעות טלה בתנור

צלעות טלה בצלחת

מתכון פשוט לצלעות טלה בתנור עם רוזמרין ושום

מצרכים:

  • 4 צלעות טלה 
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם האישי
  • 1 כף חמאה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערה את השום, הרוזמרין, השמן והמיץ לימון. מתבלים את צלעות הטלה במלח ופלפל משני הצדדים, ואז משפשפים אותן במרינדה. השאירו את הצלעות טלה במשך שעה לפחות או הכניסו לכמה שעות למקרר לקבלת טעם נוסף.
  2. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  3. הניחו את הצלעות טלה על תבנית האפייה.
  4. צולים בתנור במשך כ-15-20 דקות עבור מדיום-רייר, או עד שהם מגיעים לרמת העשייה הרצויה. 
  5. לאחר צליית הטלה בתנור, מוציאים את הצלעות ונותנים להן לנוח 5 דקות. זה מאפשר למיצים להתפזר. 

בתיאבון!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

קורס צלילה באילת
קורס צלילה באילת

קורס צלילה באילת מגיעים בקרוב לחופשה באילת ורוצים לעבור קורס צלילה ולא יודעים באיזה מועדון לבחור? הנה שלושה מועדוני צלילה מומלצים באילת.. 3 מועדוני צלילה

קרא עוד »
סדרות טורקיות מומלצות
5 סדרות טורקיות מומלצות

סדרות טורקיות מומלצות אוהבים סדרות? מחפשים סדרות טורקיות מומלצות? הנה רשימה של 5 סדרות בטורקית שאתם חייבים לראות! קשה לקבוע מהן הסדרות הטורקיות ה”טובות ביותר”

קרא עוד »