מתכון לשיבולת שוער קוואקר
 
															מתכון פשוט וטעים לדייסת שיבולת שועל (קוואקר) לארוחת הבוקר
מצרכים:
- 1 כוס שיבולת שועל
- 2 כוסות מים או חלב
- 1 עד 2 כפות סוכר
- 1/2 כפית קינמון טחון (לא חובה)
- 1 תפוח חתוך לקוביות
- 1/4 כוס אגוזים קצוצים (אגוזי מלך, שקדים או אגוזי פקאן)
- 1/4 כוס צימוקים או חמוציות מיובשות
הוראות הכנה:
- בסיר בינוני מביאים את המים (או החלב) לרתיחה.
- מערבבים פנימה את השיבולת שועל ומנמיכים את האש. מבשלים את הקוואקר ודואגים לערבב מדי פעם, משך הבישול כ-10 דקות בערך.
- מוסיפים את הסוכר והקינמון לשיבולת השועל וממשיכים לערבב.
- מערבבים פנימה את התפוח וממשיכים לבשל את התערובת עד שהשיבולת שועל מגיעה לרמת הקרמיות הרצויה.
- בזמן שהקוואקר מתבשל, שופכים פנימה את האגוזים והחמוציות ומבשלים כדקה שתיים עד שהכל מתאחד היטב.
*אם תרצו טעם שונה, אפשר להחליף את התפוח בבננה ולהוסיף כף חמאת בוטנים או חמאת שקדים. האפשרויות אינסופיות!
בתיאבון!

נועה היא כתבת ותיקה המתמחה בנושאים מגוונים, בהם ספורט, לייף סטייל, סקירות והשוואות, חופשות וטיולים. עם ניסיון של שנים בעולם התוכן והכתיבה, נועה יודעת להנגיש מידע בצורה ברורה ומעניינת, ולספק לקוראים תובנות מעשיות שמסייעות להם לבחור נכון ולחוות את העולם בצורה חכמה ומהנה יותר.
 
								


