logo-no-background

DailyMagazine

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות וטעימות במיוחד

הנה מתכון פשוט לקציצות תפוחי אדמה מטוגנים וטעימים במיוחד

מצרכים:

  • 5-6 תפוחי אדמה 
  • 1 בצל 
  • 2 ביצים 
  • 1/2 כוס קמח 
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה והבצל ומגררים את זה בפומפייה לקערה גדולה.
  2. טורפים את הביצים בקערה נפרדת ואז מוסיפים אותן לתפוחי האדמה והבצל יחד עם הקמח, המלח והפלפל. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב.
  3. במחבת גדולה, מחממים כ-1/4 גובה שמן עמוק על אש בינונית-גבוהה.
  4. יוצקים מהתערובת תפוחי אדמה לביבות, משטחים אותה בידיים ומוסיפים לשמן החם. 
  5. מטגנים את הלביבות עד שהן מזהיבות ופריכות בתחתיתן, כ-3-4 דקות, לאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני עד שהלביבות מוכנות.
  6. מניחים את הלביבות המוכנות על נייר סופג ושומרים אותן חמימות בתנור נמוך בזמן שמטגנים את השאר.

בתיאבון!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

אולי יעניין אותך?

סדרות טובות בנטפליקס
סדרות מומלצות בנטפליקס

סדרות מומלצות בנטפליקס מכירים את הרגע הזה לפני שינה שאנחנו פותחים נטפליקס, מדפדפים בין הסרטים והסדרות ופשוט לא יודעים במה כדאי לצפות? אם אתם מחפשים

קרא עוד »
פאד תאי
מתכון לפאד תאי

מתכון לפאד תאי בתור אחד שמכור לאוכל תאילנדי ואוהב לאכול פאד תאי קלאסי ברחוב, הכנתי עבורכם מתכון טעים לפאד תאי אמיתי בדיוק כמו בתאילנד. מתכון

קרא עוד »