לביבות תפוחי אדמה מטוגנות
הנה מתכון פשוט לקציצות תפוחי אדמה מטוגנים וטעימים במיוחד
מצרכים:
- 5-6 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קמח
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
- מקלפים את תפוחי האדמה והבצל ומגררים את זה בפומפייה לקערה גדולה.
- טורפים את הביצים בקערה נפרדת ואז מוסיפים אותן לתפוחי האדמה והבצל יחד עם הקמח, המלח והפלפל. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב.
- במחבת גדולה, מחממים כ-1/4 גובה שמן עמוק על אש בינונית-גבוהה.
- יוצקים מהתערובת תפוחי אדמה לביבות, משטחים אותה בידיים ומוסיפים לשמן החם.
- מטגנים את הלביבות עד שהן מזהיבות ופריכות בתחתיתן, כ-3-4 דקות, לאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני עד שהלביבות מוכנות.
- מניחים את הלביבות המוכנות על נייר סופג ושומרים אותן חמימות בתנור נמוך בזמן שמטגנים את השאר.
בתיאבון!