DailyMagazine

צלעות טלה בתנור

צלעות טלה בצלחת

מתכון טעים לצלעות טלה במרינדה עם רוזמרין ושום

מצרכים:

  • 4 צלעות טלה 
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם האישי
  • 1 כף חמאה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערה את השום, הרוזמרין, השמן והמיץ לימון. מתבלים את צלעות הטלה במלח ופלפל משני הצדדים, ואז משפשפים אותן במרינדה. השאירו את הצלעות טלה במשך שעה לפחות או הכניסו לכמה שעות למקרר לקבלת טעם נוסף.
  2. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  3. הניחו את הצלעות טלה על תבנית האפייה.
  4. צולים בתנור במשך כ-15-20 דקות עבור מדיום-רייר, או עד שהם מגיעים לרמת העשייה הרצויה. 
  5. לאחר צליית הטלה בתנור, מוציאים את הצלעות ונותנים להן לנוח 5 דקות. זה מאפשר למיצים להתפזר. 

בתיאבון!

0 0 הצבעות
Article Rating
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 Comments
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות
משוב מוטבע
הצג את כל ההערות
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..