DailyMagazine

צלעות טלה בתנור

צלעות טלה בצלחת

מתכון טעים לצלעות טלה במרינדה עם רוזמרין ושום

מצרכים:

  • 4 צלעות טלה 
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם האישי
  • 1 כף חמאה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערה את השום, הרוזמרין, השמן והמיץ לימון. מתבלים את צלעות הטלה במלח ופלפל משני הצדדים, ואז משפשפים אותן במרינדה. השאירו את הצלעות טלה במשך שעה לפחות או הכניסו לכמה שעות למקרר לקבלת טעם נוסף.
  2. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  3. הניחו את הצלעות טלה על תבנית האפייה.
  4. צולים בתנור במשך כ-15-20 דקות עבור מדיום-רייר, או עד שהם מגיעים לרמת העשייה הרצויה. 
  5. לאחר צליית הטלה בתנור, מוציאים את הצלעות ונותנים להן לנוח 5 דקות. זה מאפשר למיצים להתפזר. 

בתיאבון!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Threads
Reddit
עוד דברים ששווה לקרוא..
מחשבון קלוריות
אוכל
מחשבון קלוריות

מחשבון קלוריות מחשבון קלוריות יומי לחישוב צריכה מותאמת אישית לפי גיל, משקל, גובה ופעילות. הכלי שיעזור לך לשלוט בבריאות ובמשקל. מחשבון קלוריות חכם מין: זכרנקבה

קרא עוד »